EMILY MARANT AVEC 10DAYS

10DAYS x Emily Marant

12 - 12 - 2018  |  door: Alba Garcia Aguado

Verhaal van een samenwerking

Categorie: News

De aankondiging kwam tijdens onze show op Amsterdam Fashion Week: Emily Marant x 10DAYS. De eerste stappen voor een samenwerking werden gezet. Sindsdien hebben we non-stop samengewerkt, gaan er vele e-mails heen en weer, telefoontjes, meetings en wordt er veel gelachen. Dit terwijl we bezig zijn met het ontwerpen van items, die zowel Emily's creatieve Parisienne ideeën als de onverwachte stijl van 10DAYS zou vertegenwoordigen. Na enkele maanden van samenwerken, kunnen we eindelijk een voorproefje van onze samenwerking laten zien.

De Emily Marant x 10DAYS Capsule Collection zal het licht zien in 2019, maar omdat we niet zo lang konden wachten, lanceren we in december 2018 een hoodie, een T-shirt en een tas als een voorproefje van wat er gaat komen.

Wil je er meer over weten? Blijf lezen!

10DAYS x Emily Marant Behind the scenes

10DAYS x Emily Marant Collaboration"Non-stop hebben wij samengewerkt aan het ontwerpen van items, die zowel Emily's creatieve 'Parisienne' ideeën als de onverwachte stijl van 10DAYS zou vertegenwoordigen."

10DAYS x Emily Marant Portrait

DE ONVERWACHTE IT-GIRL

Emily Marant is alles behalve de typische IT-girl. Oh ja, ze is zoveel meer dan dat!

Mly - voor insiders - nam een ​​pad in de richting van kunst en design. Drie jaar geleden bracht ze Studio Marant tot leven - oorspronkelijk opgericht door haar overgrootvader – waarna ze niet meer achterom keek. Vandaag de dag is Studio Marant een ecosysteem voor kunst, mode en design. Emily werkt samen met opkomende kunstenaars en ontwerpers om limited edition items, tentoonstellingen, scenografieën, en speciale projecten met merken te creëren.

Het was haar werk voor de Studio dat onze aandacht trok en ons deed besluiten dat ze de perfecte match was voor 10DAYS.

10DAYS x Emily Marant behind the scenes

10DAYS x Emily Marant Shoot

GEDEELDE VISIE: ICONISCHE VORMEN IN PREMIUM KWALITEIT

Emily is de belichaming van het type vrouw dat we bewonderen: een vrije geest met een creatieve ziel. Ze inspireerde ons vanaf het begin en na maandenlang samenwerken gaat dit nog steeds door.

Van het logo tot het ontwerp van de items, de materialen en de kleuren, alles is zorgvuldig gecreëerd in samenwerking met Emily en het Design & Productie team van 10DAYS. Barbara en Emily delen dezelfde visie op het belang van het maken van items van goede kwaliteit met onverwachte details. Daarom is elke creatie gemaakt van onderscheidende materialen. Biologisch katoen, hoogwaardig linnen en premium fleece kwaliteit. 10DAYS op haar best.

TEE x EMILY MARANT

Gemaakt uit signature linnen-elastaan blend, vormt deze fijne tee zich perfect om jouw lichaam zonder haar vorm te verliezen.

TEE x MLY MARANT 

HOODIE x EMILY MARANT

De Emily Marant x 10DAYS hoodie. Een item gemaakt uit de beste kwaliteit en geproduceerd in Portugal. Zacht, comfortabel en veelzijdig. Deze hoodie komt in de kleur Winter White.


HOODIE x MLY MARANT

TOTE BAG x EMILY MARANT

De Emily Marant x 10DAYS tote bag. Gemaakt van 100% gerecycled katoen. Gebruik hem als shopping bag of als go-to bag voor een arty toevoeging aan jouw look.

TOTE BAG x MLY MARANT

ONZE CAMPAGNE SHOOT BIJ HET APOLLO HOUSE

Aangezien Emily een grote fan is van architectuur, hebben we het Apollo House als locatie gekozen om de collectie te schieten. Het beschermde monument is ontworpen door architect Dirk Roosenburg en de volledig gerenoveerde tweede ingang van het gebouw bleek de perfecte omgeving voor onze campagne.