Launched now: Emily Marant x 10DAYS capsule collection

Emily Marant avec 10DAYS capsule collection

01 - 05 - 2019  |  by: Alba Garcia Aguado

LAUNCHED NOW: EMILY MARANT AVEC 10DAYS CAPSULE COLLECTION

Categorie: News

Yes! Vandaag is de capsule collectie in samenwerking met Emily Marant gelanceerd! De Emily Marant avec 10DAYS capsule collectie is een eerbetoon aan avontuurlijke en inspirerende heldinnen uit het verleden. Actieve en avontuurlijke vrouwen die met hun passie en levensstijl de regels van het establishment trotseerden.
 
Emily Marant avec 10DAYS vertaald de kracht van vrouwen in sterke statement pieces. Een combinatie van sportieve vormen en flatterende silhouetten in retro kleuren die een zeer vrouwelijke en easy collectie creëren. De collectie is vanaf VANDAAG online en in de winkels verkrijgbaar. En bij iedere online bestelling van Emily Marant ontvang je nu een tote bag cadeau.  

Emily Marant avec 10DAYS look 1

Emily Marant avec 10DAYS look 2

Ontdek de collectie

Bijzondere statement pieces, aangevuld met stijlen die bol staan van de nostalgie uit de jaren 70 en 80. 

THE JUMPSUIT

De Jumpsuit is duidelijk het meest iconische stuk van deze capsule-collectie. Een item dat een avontuurlijke en easy stijl belichaamt. Simpel, maar verrassend en stijlvol.

The jumpsuit - Emily Marant x 10DAYS

THE DRESS

De Dress is het vrouwelijkste deel van de collectie. Zacht, licht en luchtig. Draag het met sneakers voor een onverwachte look gedurende de dag of met sandalen voor een avondlook.

The slip dress - 10DAYS x Emily Marant

THE TRENCHCOAT

De Trenchcoat kan gedragen worden in combinatie met alle andere items uit de collectie. Draag hem over jouw jurk tijdens je zomeravonden of over de Shorts en Sweater om je sportieve look een stijlvolle draai te geven.

The trenchcoat - 10DAYS x Emily Marant

Bekijk de gehele Emily Marant avec 10DAYS collectie hier >

Bekijk hieronder de behind the scenes video van de campagne shoot!