Los Angeles - USA

19 - 09 - 2018  |  door: Alba Garcia Aguado

LOS ANGELES | ‘The Californian dream’

Categorie: Places

Een van de eerste dingen die in ons opkomt als we aan L.A. denken, is het gevoel van geluk. Misschien komt het door de magische mix van knisperend zand tussen je tenen en de geur van zeezout. Of misschien gewoon vanwege de warme zon in je gezicht... We kunnen onze vinger er niet precies op leggen, maar deze stad heeft iets waardoor we ons altijd goed en gelukkig voelen.

Een ding is zeker: wij houden van Los Angeles. De combinatie van zon, strand, palmbomen, surfers & skateboarders, oneindige highways, het relaxte Venice Beach, de enorme huizen van Beverly Hills, de geur van perfecte koffie en de zee… sky is the limit…Do we need to say more?"

Deze levendige plek is een belangrijke inspiratiebron voor 10DAYS. Ons designteam reist dan ook elk jaar naar L.A. om de coole, vrije en easy-going sfeer goed in zich op te nemen, en dit gevoel vervolgens door te vertalen naar onze collecties. Van het Californische eten tot de muziek, de surfscene of de gezonde levensstijl – voor ons is L.A. ‘The Californian dream’ – oftewel het ultieme 10DAYS gevoel. Alles kan leiden tot nieuwe inspiratie en het begin zijn van een nieuw idee. De vonk die de volgende 10DAYS-collectie aanwakkert.

10DAYS LA Beach Meditation

10DAYS LA Beach Meditation

"Misschien komt het door de magische mix van knisperend zand tussen je tenen en de geur van zeezout. Of misschien gewoon vanwege de warme zon in je gezicht..."10DAYS LA Pool


Favourite spots

Get inspired - een paar van onze favoriete plekjes in L.A.:

ABBOT KINNEY

Op slechts enkele minuten afstand van Venice Beach vind je Abbot Kinney: dé plek waar je de nieuwste mode, kunst en eten kunt vinden. Niet alleen een geweldige winkelplek, maar ook het epicentrum om trends te spotten.  

Kortom: een heerlijke aanrader wanneer je een bezoek brengt aan LA.

10DAYS LA Abbot Kinney

THE NOW MASSAGE

Dit is niet zomaar een massage salon. Nee, dit is dé plek om even helemaal te ontsnappen aan de dagelijkse drukte. Met de helende voordelen van hun massagetherapie laad je binnen no timeweer helemaal op. THE NOW MASSAGE heeft verschillende locaties in Los Angeles en is momenteel bezig met uitbreiding naar meer vestigingen…

10DAYS LA The Now Massage

PIZZERIA MOZZA

Pizzeria Mozza is een van de beste pizzeria's in de VS en staat vooral bekend om haar ingrediënten uit Californië en hun (veelbesproken) perfecte pizza korst.

De pizza’s van PIZZERIA MOZZA worden met echt Italiaans vakmanschap bereidt, maar hebben een unieke Californische twist. 

10DAYS LA Pizzeria Mozza

10DAYS LA Palmtrees