Onze Yoga leverancier

10DAYS Our Factory

20 -02 - 2019  |  door: Alba Garcia Aguado

Onze Yoga leverancier

In Barcelos, gelegen op 45 minuten rijden van Porto (Portugal), hebben we onze yogafabriek gevonden, een kledingfabriek die sinds 1982 actief is.

Dit is de plek waar alle yoga items worden geboren. Waar grote rollen van onze meest bijzondere stof - een verbazingwekkend polyester elastaan blend uit Italië - wacht om digitaal te worden afgedrukt, gesneden en vervaardigd in de items die jij nu draagt. In deze fabriek krijgen de creatieve ideeën vorm en wordt de liefde voor design vertaald in bijzondere yoga pieces.

Op dezelfde manier waarop we tijd en moeite besteden aan het ontwerpen van ieder van onze Chapters, weten we dat het belangrijk is om al even nauwkeurig te zijn in de keuze van de beste partners voor de productie van de collecties. Degenen die de hoogste normen hebben en die voor dezelfde waarden staan ​​als wij. Partners met dezelfde passie voor wat ze doen. Daarom kunnen we zeggen dat design en kwaliteit diepgeworteld zijn in het hart van 10DAYS.

10DAYS Factory Process

 

 

LOCATIE: Barcelos, Portugal
WERKNEMERS: 70 mensen
PRODUCTEN: Yoga leggings
LAATSTE BEZOEK: Juli 2018

 

 

10DAYS Factory Fabrics

10DAYS Factory Barbara

ZACHT POLYAMIDE ELASTAAN

Gemaakt uit 80% polyamide en 20% elastaan, is onze yogakwaliteit eigenlijk een van de beste microfibers die beschikbaar is. Polyamide geeft kracht en weerstand aan een stof, waardoor het duurzaam en kreukvrij is, terwijl elastaan voor flexibiliteit zorgt.

De combinatie van beide vezels resulteert in een resistente en gemakkelijk te onderhouden stof die zich aanpast aan je lichaam en bewegingsvrijheid biedt. Precies wat je nodig hebt om tijdens je yogales te dragen. Of, waarom niet, naar kantoor!

10DAYS Factory Process Behind the Scenes