Let’s face COVID-19 together. Stay safe.


Comfort - a state of physical ease and freedom from pain or constraint -

Wij geven om jou, zoals we geven om onze planeet. Terwijl het COVID-19-virus een steeds grotere wereldwijde impact heeft, worden al onze dagelijkse bezigheden plotseling in perspectief geplaatst. De situatie dwingt een moment van bewustzijn af.
 
Laat dit een moment zijn om te zorgen voor onze planeet en voor de mensheid. Om de handen ineen te slaan en om deze pandemie samen zoveel mogelijk onder controle te krijgen. Onze prioriteit is de gezondheid en het welzijn van onze medewerkers en klanten. Hoe graag wij ook buiten zijn; deze omstandigheden vragen om een ​​moment van bewustzijn, een moment om binnen te blijven en ons comfort thuis te vinden.
 
Onze online store is open en wij zorgen ervoor dat bestellingen veilig en zo snel mogelijk bij je thuis worden afgeleverd. De komende maand bieden we gratis verzending binnen de Benelux en Duitsland en verlengen we ons retourbeleid van 14 dagen naar 30 dagen. Zo heb je de tijd om te beslissen of je je bestelling wilt houden en hoef je niet per se de deur uit.

Onze fysieke winkels blijven open zolang de lokale regelgeving dit toestaat. We nemen krachtige maatregelen om ervoor te zorgen dat de protocollen voor gezondheid en hygiëne worden nageleefd. 
Omdat we niet zeker weten wat de toekomst zal brengen, zullen we je op de hoogte houden van ons beleid. Onze gedachten zijn bij iedereen die strijdt tegen het COVID-19 virus.

Laten we COVID-19 samen bestrijden. Stay safe.