THE COOLEST KIDS IN TOWN

10DAYS BOYS&GIRLS ambassadeurs

24 - 05 - 2019  |  door: Eline Teijsse

The coolest kids in town

Categorie: Inside 10DAYS

Bij 10DAYS nemen we onze doelgroep serieus, dus van wie kunnen we het meeste leren? Onze fans! De Boys & Girls die onze kleding graag dragen weten het beste wat ze lekker vinden zitten, wat nú cool is en wat er speelt in hún wereld. Daarom komen wij om de maand bij elkaar tijdens onze ‘10DAYS BOYS&GIRLS Kids Board Meeting’ en laten ze ons weten wat zij vinden.

MEET THE BOARD

10DAYS BOYS&GIRLS Ambassadeur Daniël Winston

Daniel Winston de Vries - 13 jaar

DANIEL houdt van smalle broekjes, sweaters, hoodies en sneakers. Een relaxte stijl en er moet altijd iets aparts bij zitten. Hij combineert 10DAYS vaak met andere merken. Van 10DAYS draagt hij het liefst een lekkere hoodie of sweater (super zacht!) en hij is fan van de fanny packs en de andere coole goodies van 10DAYS zoals de sleutelhangers en petjes. Daniel zit op hockey en houdt van surfen, wakeboarden en snowboarden. Op instagram volgt hij verschillende artiesten, merken en bekende personen voor inspiratie en leuke winacties, zoals Daily Paper, Supreme, Johnny de Mol, Off White en Lil Kleine. Zelf heeft Daniel ook al flink wat volgers en af en toe vlogt hij er bij.

Instagram @danielwinston_ 3294 volgers
Youtube Daniel Winston’s life 136 abonnees


Danique Bibi de Vries - 11 jaar

DAANTJE draagt graag stoere sweaters en leggings, als het maar lekker zit! En tijgerprintjes zijn áltijd goed. Ze vindt het leuk om andere merken met 10DAYS te combineren en gaat het liefst shoppen met haar moeder of vriendinnen. 10DAYS combineert ze vook met bekende sportmerken. Daantje is sportief, ze houdt net als haar broer Daniel van surfen, wakeboarden, snowboarden en ze zit op voetbal bij AFC in Amsterdam. Op instagram heeft ze een leuk account met foto’s van haar modellenwerk en andere  dingen die ze doet.

Instagram @daniquebibidevries 2004 volgers


10DAYS BOYS&GIRLS Ambassadeur Daantje
10DAYS BOYS&GIRLS Ambassadeur Lulu

Lulu Hezemans - 12 jaar

LULU draagt graag kleding die lekker zit dus dan zit ze bij 10DAYS helemaal goed! Ze combineert het graag met Franse merken als Les Coyote de Paris en Zadig & Voltare. Ze vindt het heerlijk om naar Ibiza te gaan en heeft een erg leuk instagram account met veel volgers. Zelf volgt ze oa. Maan, Dua Lipa en Lizzy van der Ligt. Haar lieveling 10DAYS item is de Yoga legging logo.

Instagram  @luluhezemans_ 1837 volgers

Norah van Lottum - 13 jaar 

NORAH houdt veel van dansen en zingen en heeft altijd muziek op staan. 10DAYS past daar perfect bij! Ze houdt van stoer en het moet lekker zitten. Shoppen doet ze het liefst met haar moeder in de stad of online, en in haar vrije tijd spreekt ze af met haar vriendinnen en tennist ze fanatiek. Ze vlogt en heeft een eigen youtube kanaal. Zelf volgt ze artiesten en influencers zoals Lauren Sophie, Sincerely Jules, Lotus styling en Dua Lipa. En onlangs is ze uitgeroepen tot Amsterdammertje van het jaar voor haar inzamelingsactie voor het Emma Kinderziekenhuis!

Instagram @by_norah_ 1548 volgers

Youtube by Norah 271 abonnees

 


10DAYS BOYS&GIRLS Ambassadeur Norah

 

10DAYS TALKS

Onze jonge ambassadeurs zetten zich ook nog in om iets voor anderen te betekenen. Zo heeft Daantje een heel mooi interview gedaan met Johnny de Mol. Hij is ambassadeur van “Stichting Het Vergeten Kind”. Lulu sprak met Saar Koningsberger, ook ambassadeur van Stichting Het Vergeten Kind.

10DAYS Talk met Johnny de Mol
Samen met Johnny heeft Daantje een winactie met een 10DAYS sweater gehouden bij de kids die in de jeugdraad zitten van de stichting Het Vergeten Kind, The Unforgettables!

Johnny de Mol is ondernemer, programmamaker, acteur, presentator en dj. Hij zet zich met zijn stichting Movement on the ground in voor vluchtelingen en als ambassadeur van stichting Het Vergeten Kind voor kinderen die opgroeien in gezinnen met meervoudige problematiek.

10DAYS Talk met Saar Koningsberger
Saar is actrice, presentatrice en oprichter van Lakwerk, Amsterdams eerste nail art salon. Sinds ze moeder is is ze fanatiek vlogger voor haar youtube kanaal Super Saar en sinds 2013 is zij net als Johnny de Mol ambassadrice van “Stichting Het Vergeten kind”. Lulu sprak met Saar over hoe ze ooit begonnen is en Saar geeft Lulu tips voor als je wilt beginnen met vloggen!

 

10DAYS TALKS - Daantje met Johnny de Mol

Zie hier het volledige interview dat Daantje had met Johnny in onze conceptstore in Amsterdam.

10DAYS TALKS - Lulu met Saar Koningsberger

Zie hier het volledige interview dat Lulu had met Saar in onze conceptstore in Amsterdam.