THE LOVE CONNECTION

THE LOVE CONNECTION
The love connection || BestBasics


24 - 02 - 2021 | door: Monique Wijnands

THE LOVE CONNECTION || freedom to love the way you want to love

Categorie: Collections

Choose your color. Choose your style. Choose your direction in life.
Dit is wat jou definieert. Ongeacht leeftijd, geslacht of lichaamstype.

Vrijheid is ons meest waardevolle bezit. Vrijheid vormt de basis van onze BestBasics collectie. Voel je vrij in hoe je je kleedt en je jezelf laat zien.

Wij vieren de verschillende benaderingen van vrijheid. Dit jaar vieren we de vrijheid om lief te lief zoals jij dat wilt. Daarom presenteren wij met trots ‘The Love Connection’: Verhalen over liefde, verteld door verschillende mensen, gestyled in 10DAYS BestBasics.

Ontdek BestBasics!

[[SHARE-LINKS]]
[[PAGE-ROW]]

[[COL-BREAK]]

NINE & ALYAR
INSEPARABLE.


Alyar is geboren in Luxemburg en opgegroeid in een Amerikaans / Iranees gezin. Hij werkt als artdirector en muziekproducent. Nine woont in Amsterdam, werkt als model en is spreker op evenementen over body positivity.

Nine: ‘We zijn net voor de eerste lockdown gaan samenwonen. We konden nergens heen en waren echt op elkaar aangewezen. Toen hebben we elkaar nog beter leren kennen. Dat is ook liefde. Vrij zijn om te zijn wie je bent, écht jezelf zijn. Met al het moois, en met de minder mooie kanten. Dat is precies waar we ons nu bevinden."

Alyar: ‘Helemaal waar. We zijn onafscheidelijk nu. Maar we hebben ook nog steeds ons eigen leven. Met onze eigen vrienden, werk en hobby’s. Ik denk dat je daar in iedere gezonde relatie genoeg ruimte voor moet houden. Het stimuleren van de ander om de vrijheid te nemen en passies na te streven.’

[[PAGE-ROW-END]] [[PAGE-ROW]]
[[COL-BREAK]]


[[PAGE-ROW-END]]

BestBasics

DIEDE & CHERONEY
FREEDOM.


Diede en Cheroney zijn allebei professioneel danser. Cheroney werkt daarnaast nog als danslerares, model en choreograaf.

Diede: 'We zijn allebei professionele dansers, dus we zijn soms weken, of zelfs maanden weg van huis. Maar dat komt nooit tussen ons in te staan. Binnen een relatie heb je de ruimte nodig om je dromen te volgen. Toevallig hebben wij dezelfde droom, dus we begrijpen wat er voor nodig is om die droom na te streven.’

Cheroney: ‘Voor ons betekent vrijheid ook ‘zijn’. In het nu leven, helemaal jezelf kunnen zijn. Er zijn genoeg landen waar je niet jezelf kunt zijn als onderdeel van de LGBT-gemeenschap. Gelukkig hebben wij daar in Nederland niet veel mee te maken. Wanneer het zich voordoet, dan lopen we weg. Het heeft geen zin om energie te verspillen aan negativiteit.’

[[PAGE-ROW]]

[[COL-BREAK]]


ER IS GEEN VRIJHEID ZONDER LIEFDE EN ER IS GEEN LIEFDE ZONDER VRIJHEID

[[PAGE-ROW-END]]


[[PAGE-ROW]]

BestBasics linen tee

[[COL-BREAK]]

[[PAGE-ROW-END]]