THE LOVE CONNECTION || PART 2

BestBasics | Liefde voor jezelf


03 - 03 - 2021  |  door: Monique Wijnands

THE LOVE CONNECTION || freedom to love the way you want to love

Categorie: Collections

Vrijheid is ons meest waardevolle bezit. Om te zijn wie je wilt zijn en te doen wat je wilt doen. Voor ons gaat liefde ook over vrijheid.

We presenteren part 2 van ‘The Love Connection’. Dit keer zijn het 2 singles die we uitlichten. Want liefde betekent niet alleen een ander lief te hebben, maar het gaat ook over de liefde voor jezelf.

Ontdek BestBasics!

HILDE
INDEPENDENCE.


‘Ik ben niet op zoek naar een relatie, ik vind het heerlijk om single te zijn. Single zijn betekent voor mij; vrij zijn om alles te doen wat ik wil doen, wanneer ik maar wil. Zoals reizen bijvoorbeeld, ik vind het heerlijk om alleen te reizen. Wanneer ik eenmaal besluit om te gaan, hoef ik alleen maar mijn spullen te pakken en te vertrekken.’

'HET LEVEN GAAT OVER BALANS'

‘Maar dat ik single ben, betekent niet dat ik geen liefde in mijn leven heb. Mijn grootste liefde is mijn 21-jarige dochter. Ook heb ik veel vrienden en hobby’s. En dan is er nog de liefde voor kleine dingen. Wanneer ik over straat loop glimlach ik bijvoorbeeld altijd naar mensen, dan maak ik een praatje, of geef ik een compliment. Een connectie met mensen maken door middel van positiviteit is belangrijk voor me. Vooral in uitdagende tijdens zoals we die op dit moment beleven.’

 

 

TONNY
SELFLOVE.


‘Ik heb natuurlijk vriendinnen gehad, maar op dit moment zit ik niet in de juiste fase om een relatie te hebben. Ik heb genoeg liefde in mijn leven. Zoals de liefde voor mijn moeder. Mijn vader zie ik niet meer, dus de relatie met mijn moeder is extra hecht. En dan is er de relatie met God, ook Hij is erg belangrijk voor me. En ik houd van muziek, ik zing in een gospel koor in mijn kerk en ik neem thuis mijn eigen muziek op. Daarna laat ik mijn muziek verder produceren in een professionele studio. Mijn doel is niet om hits te maken, maar om muziek te creëren die mensen aan het denken zet. Mezelf toestaan om dat doel na te streven is ook een vorm van liefde. Liefde voor jezelf.’

'SOMS DOE JE DINGEN OM EEN ANDER EEN PLEZIER TE DOEN. IK DENK DAT DIT EEN GEBREK AAN LIEFDE VOOR JEZELF TOONT'