10TALKS with 10DAYS podcast


Iedere eerste week van de maand gaan 10DAYS LIFESTYLE founders Myon Veenendaal en Barbara Hilbrink in gesprek met gasten die zowel vriendschappelijk als zakelijk veel voor hen betekenen. Iedere aflevering wordt een andere thema uitgediept dat belangrijk is voor zowel Barbara en Myon als voor 10DAYS. Thema’s die aan bod zullen komen zijn onder meer vriendschap, vrijheid, authenticiteit, (het omhelzen van) imperfectie, dankbaarheid, passie en uiteraard liefde.

Luister naar de 10DAYS TALKS with 10DAYS podcast via SpotifyApple Podcast, Stitcher of Google podcasts.

Aflevering Day 5
In deze editie verwelkomen we fotograaf Liselore Chevalier als onze speciale gast. Sinds een paar jaar werken Liselore en Barbara nauw samen voor de 10DAYS campagne shoots.

Het thema van deze podcast is authenticiteit. Liselore, Myon en Barbara praten over storytelling met foto's, Liselore's liefde voor de jaren 80 (inclusief “bathing suit esthetics”), en hoe Liselore de inspiratie werd voor een bijzondere 10DAYS collectie: “10DAYS x Liselore”.

Apple Podcast | Stitcher | Google podcasts

Aflevering Day 4
Dieuwertje is duurzaamheidsstrateeg en oprichter / eigenaar van Rainbow Collection, een creatief impactbureau dat bedrijven helpt bij het formuleren en uitvoeren van hun duurzaamheidsdoelen en bij het overschakelen naar een langdurige duurzame bedrijfsstrategie en innovatie.

In deze podcast vertellen Myon, Barbara en Dieuwertje hoe je start met het implementeren en verankeren van een duurzaamheidsstrategie in je bedrijf, het belang van aansluiting bij wat je koopt en nieuwe businessmodellen die het mogelijk maken om als bedrijf te groeien en toch goed voor jezelf te zorgen.

Apple Podcast | Stitcher | Google podcasts

Aflevering Day 3
Hoe verschillen vrouwelijke ondernemers van mannelijke ondernemers, wat vinden vrouwen belangrijk bij het runnen van een bedrijf en wat drijft vrouwen om een eigen bedrijf te starten? Hierover spreken Barbara en Myon met Astrid van Gorp. Oprichtster van FashionXchange, een bureau dat modeshows, fotoshoots en evenementen voor (mode)retailers organiseert. Met meer dan 25 jaar ervaring weet ze alles over het combineren van sales met creativiteit.

Apple Podcast | Stitcher | Google podcasts

Aflevering Day 2
In deze aflevering spreken Barbara en Myon met Sigrid Boelens van Bureau Boel, waarmee Sigrid coaching trajecten voor bedrijven en individuen begeleidt. Het thema van de uitzending is spiritueel leiderschap. Sigrid, Barbara en Myon bespreken hoe ze op het juiste levenspad terecht zijn gekomen, wie hun grootste idolen zijn en waarom juist dat veel zegt over je eigen kwaliteiten.

Apple Podcast | Stitcher | Google podcasts


Aflevering Day 1
Vrijheid is het thema van de tweede editie van 10TALKS with 10DAYS. In deze podcast praten 10DAYS LIFESTYLE founders Myon en Barbara met Marie-José Vermin, CEO bij 10DAYS over wat vrijheid voor hun betekent, zowel privé, zakelijk als in spiritualiteit.

Apple Podcast | Stitcher | Google podcasts

Aflevering Day 0
In deze eerste 10TALKS with 10DAYS podcast praten de founders van 10DAYS LIFESTYLE Myon Veenendaal en Barbara Hilbrink over dromen, liefde, zorgzaamheid, 14 jaar 10DAYS en waarom zij deze serie podcasts willen ontwikkelen.

Apple Podcast | Stitcher | Google podcasts