10DAYS Talks Podcast

10DAYSTALKS podcast


Iedere eerste week van de maand gaan 10DAYS LIFESTYLE founders Myon Veenendaal en Barbara Hilbrink in gesprek met gasten die zowel vriendschappelijk als zakelijk veel voor hen betekenen. Iedere aflevering wordt een ander thema uitgediept dat belangrijk is voor zowel Barbara en Myon als voor 10DAYS. Thema’s die aan bod zullen komen zijn onder meer vriendschap, vrijheid, authenticiteit, (het omhelzen van) imperfectie, dankbaarheid, passie en uiteraard liefde.

Luister naar de 10DAYS TALKS with 10DAYS podcast via SpotifyApple Podcast, Stitcher of Google podcasts

Aflevering Day 12
Tricja Cotterill werkt als fashion director voor campagnes en fotoshoots, voor verschillende magazines en voor merken (zoals o.a. 10DAYS). In deze aflevering vertellen Myon en Tricja over de authenticiteit van imperfectie, de voordelen van reizen voor je werk en hoe Tricja ooit een underground modewinkel opende in Amsterdam.

Apple Podcast | Stitcher | Google podcasts

Aflevering Day 11
In deze aflevering spreken Barbara en Myon met Soleil Hulscher. Soleil werd geboren in Haarlem maar reist de hele wereld over voor haar modellencarrière. Ze heeft voor enkele van 's werelds grootste merken gewerkt. Naast haar fulltime modellencarrière heeft Soleil ook haar eigen sieradenlijn genaamd ‘Inspiration by Soleil’.

Soleil was een van de eerste 10DAYS-campagnemodellen en lange tijd het gezicht van ons merk. Ze weet als geen ander de merkwaarden 'vrijheid' en 'levenslustig' vast te leggen. Het thema van deze uitzending is reislust. Soleil, Barbara en Myon reizen terug naar hun allereerste ontmoeting om na te denken over de invloed van Soleil op 10DAYS en om te bespreken wat reizen hen brengt. Soleil vertelt hoe ze naar New York verhuisde voor haar modellenwerk en waarom ze daar na 10 jaar geen spijt van had. Barbara en Myon vertellen over de tijd dat ze zich lieten tatoeëren in Australië.

Apple Podcast | Stitcher | Google podcasts

Aflevering Day 10
In deze nieuwe aflevering van de podcast 10TALKS with 10DAYS met Barbara Hilbrink en Myon Veenendaal, is tv presentatrice Caroline Tensen te gast. Samen praten zij over dicht bij jezelf blijven, puurheid als karaktereigenschap en liefde voor honden.

Apple Podcast | Stitcher | Google podcasts

Aflevering Day 9
Koen is mede-eigenaar van de Amsterdamse men’s store ‘ABOUT Lifestyle for Men’. In 2015 openden Koen en zijn zakelijk partner de deuren van hun winkel met een combinatie van mode, kunst en lifestyle producten.

Myon, Barbara en Koen praten in deze podcast over kennisoverdracht als verkoper, inkopen wat je zelf leuk vindt en de vrijheid om omzet niet altijd als leidend te zien bij het ondernemen. 

Apple Podcast | Stitcher | Google podcasts

Aflevering Day 8
Sabine Hoogenkamp is oprichter van lifestylewinkel Mooi Ben Jij in Doetinchem en al jaren groothandelspartner van 10DAYS. In deze aflevering vertellen Barbara, Myon en Sabine over de synergie tussen merken en retailers. Wat is een goede samenwerking, wat hebben ze van elkaar geleerd en hoe kunnen merken goede retail ondersteunen.

Apple Podcast | Stitcher | 
Google podcasts

Aflevering Day 7
Shiran Gort is oprichter van Four Leaves, een lifestyle merk dat duurzame producten maakt die je bed- en badroutine verbeteren. Met Four Leaves geeft Shiran ook terug aan zijn geboorteland, Sri Lanka.

Samen met Barbara en Myon ontwikkelde Shiran de collectie voor 10DAYS’ nieuwe sublabel 10D for HUMANS. Shiran, Myon en Barbara vertellen over de schoonheid van imperfectie, hun samenwerking voor 10D for HUMANS en Shiran's Sri Lankaanse roots.

Apple Podcast | Stitcher | Google podcasts

Aflevering Day 6
In deze aflevering is Pien Legters te gast bij Myon Veenendaal en Barbara Hilbrink. Pien is allround creator en eigenaar van het merk Suite Paradise.  

Pien is ook de zus van Barbara. Vandaar dat het thema van deze podcast familie & ondernemen is. Pien, Myon en Barbara praten over creativiteit, ondernemen en hoe het is om te werken met familie.

Apple Podcast | Stitcher | Google podcasts


Aflevering Day 5
In deze editie verwelkomen we fotograaf Liselore Chevalier als onze speciale gast. Sinds een paar jaar werken Liselore en Barbara nauw samen voor de 10DAYS campagne shoots.

Het thema van deze podcast is authenticiteit. Liselore, Myon en Barbara praten over storytelling met foto's, Liselore's liefde voor de jaren 80 (inclusief “bathing suit esthetics”), en hoe Liselore de inspiratie werd voor een bijzondere 10DAYS collectie: “10DAYS x Liselore”.

Apple Podcast | Stitcher | Google podcasts

Aflevering Day 4
Dieuwertje is duurzaamheidsstrateeg en oprichter / eigenaar van Rainbow Collection, een creatief impactbureau dat bedrijven helpt bij het formuleren en uitvoeren van hun duurzaamheidsdoelen en bij het overschakelen naar een langdurige duurzame bedrijfsstrategie en innovatie.

In deze podcast vertellen Myon, Barbara en Dieuwertje hoe je start met het implementeren en verankeren van een duurzaamheidsstrategie in je bedrijf, het belang van aansluiting bij wat je koopt en nieuwe businessmodellen die het mogelijk maken om als bedrijf te groeien en toch goed voor jezelf te zorgen.

Apple Podcast | Stitcher | Google podcasts

Aflevering Day 3
Hoe verschillen vrouwelijke ondernemers van mannelijke ondernemers, wat vinden vrouwen belangrijk bij het runnen van een bedrijf en wat drijft vrouwen om een eigen bedrijf te starten? Hierover spreken Barbara en Myon met Astrid van Gorp. Oprichtster van FashionXchange, een bureau dat modeshows, fotoshoots en evenementen voor (mode)retailers organiseert. Met meer dan 25 jaar ervaring weet ze alles over het combineren van sales met creativiteit.

Apple Podcast | Stitcher | Google podcasts

Aflevering Day 2
In deze aflevering spreken Barbara en Myon met Sigrid Boelens van Bureau Boel, waarmee Sigrid coaching trajecten voor bedrijven en individuen begeleidt. Het thema van de uitzending is spiritueel leiderschap. Sigrid, Barbara en Myon bespreken hoe ze op het juiste levenspad terecht zijn gekomen, wie hun grootste idolen zijn en waarom juist dat veel zegt over je eigen kwaliteiten.

Apple Podcast | Stitcher | Google podcasts


Aflevering Day 1
Vrijheid is het thema van de tweede editie van 10TALKS with 10DAYS. In deze podcast praten 10DAYS LIFESTYLE founders Myon en Barbara met Marie-José Vermin, CEO bij 10DAYS over wat vrijheid voor hun betekent, zowel privé, zakelijk als in spiritualiteit.

Apple Podcast | Stitcher | Google podcasts

Aflevering Day 0
In deze eerste 10TALKS with 10DAYS podcast praten de founders van 10DAYS LIFESTYLE Myon Veenendaal en Barbara Hilbrink over dromen, liefde, zorgzaamheid, 14 jaar 10DAYS en waarom zij deze serie podcasts willen ontwikkelen.

Apple Podcast | Stitcher | Google podcasts