Algemene voorwaarden Private Members Sale

Herontdek tijdloze stukken uit onze vorige collecties tegen een kortingsprijs tijdens onze exclusieve Private Members Sale. De Private Members Sale biedt leden van de 10DAYS Members Club exclusieve toegang tot items uit ons archief. Verkoopperiode: 29 mei tot 2 juni, 23:59.

Toegang

De Private Members Sale is uitsluitend toegankelijk voor members van de 10DAYS Members Club. Niet-members kunnen niet deelnemen aan deze uitverkoop.

Beschikbaarheid

Producten zijn beschikbaar op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt, zolang de voorraad strekt. Vanwege het beperkte karakter van de uitverkoop raden we members aan hun aankopen onmiddellijk te plaatsen. Artikelen kunnen niet worden gereserveerd.

Korting

Geniet van kortingsprijzen op geselecteerde items uit eerdere collecties, met korting op onze hoogwaardige & tijdloze stukken.

Verificatie 10DAYS Members Club

Members moeten inloggen op hun 10DAYS Members Club om toegang te krijgen tot de Private Members Sale. Zorg ervoor dat je gegevens in de 10DAYS Members Club up-to-date zijn voor een naadloze winkelervaring.

Beperkte aanbieding

Mis deze exclusieve kans niet om items uit ons archief met korting te kopen. Handel snel voordat de verkoop eindigt op 2 juni om 23:59 uur.

Disclaimer

10DAYS behoudt zich het recht voor om de Private Members Sale op elk gewenst moment zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen of te beëindigen. In het geval van tegenstrijdigheden is de beslissing van 10DAYS definitief.

Voor vragen of hulp met betrekking tot de Private Members Sale kunt u contact opnemen met onze Customer Service afdeling. Bedankt voor het vertrouwen & het deel uitmaken van de 10DAYS Members Club.