Over 10days

Hey you,
Wat fijn dat je ons gevonden hebt....

We dream big. En onze droom is om mensen over de hele wereld te inspireren. Om te zijn, wie ze willen zijn. Om te dragen, wat ze willen dragen. Om hun echte zelf te laten zien. Wij helpen graag met het ontdekken van persoonlijke stijl. Met een lifestyle concept, dat durft in te gaan tegen de traditionele mode van vandaag. Want wij geloven dat je bent, wat je draagt.
Onze collecties kenmerken zich door de blend van stijl en comfort. Zachte stoffen, speelse silhouetten, creatieve combinaties. Sportieve looks en statement pieces vormen één geheel. Simpel, maar never regular. In onze collecties eren we Amsterdam - de stad van creativiteit, diversiteit en zelfvertrouwen. Urban designs met een eigentijdse kijk op functionaliteit. Onze missie is het vinden van ultieme vrijheid, door de kunst van combineren. 10days is zoveel meer dan mode – het is een vorm van zijn, een gevoel, een lifestyle. We bieden naast kleding, schoenen en accessoires voor dames en kinderen dan ook lifestyle en interieur concepten. En via al onze collecties dagen we je uit, je ware zelf te zijn: BE UNEXPECTED OR SIMPLE | NEVER REGULAR.

Welkom bij 10days.

[ est. 2007 ]
Opgericht in 2007 door twee free-spirits - Barbara Hilbrink & Myon Veenendaal – 10DAYS is ontstaan uit een rebels idee om regels te breken. Om mode vanuit een ander perspectief te bekijken. Om fashion te veranderen. De mogelijkheid bieden een eigen, persoonlijke stijl te ontwikkelen, met minder. Een kledingkast vullen met alleen maar kleding die je echt leuk vindt. Ook morgen, en volgend jaar. Volg je hart, niet de trends. Met deze gedachte ontstond onze eerste 10DAYS collectie: een creatieve mix van verschillende stijlen, die een tijdloze en tegelijkertijd persoonlijke garderobe vormen. Duurzaam en dynamisch. Deze uitdaging werd het startpunt voor onze 10days lifestyle, en inspireert ons nog elke dag om te bouwen aan onze tijdloze, seizoen loze, leeftijdloze en gender-neutrale collecties. Because your wardrobe is our gallery.
Het 10days hoofdkantoor bevindt zich in het eclectische en upcoming Amsterdam noord. Onze concept-stores in Amsterdam en Rotterdam kenmerken zich door de combinatie van authentieke, architectonische details, met modern design en open ruimtes. Deze one-shop- styling locaties zijn gevuld met inspiratie en collecties uit onze ontwerpstudio in Amsterdam. Bovendien verovert 10DAYS langzaam de wereld en is in meer dan 250 winkels in Nederland, België, Duitsland, Polen, Spanje, Griekenland, maar ook in New York en Seoul te vinden. Van independent stores, tot de beste internationale warenhuizen en online shops.
Iedere dag komen er weer duizenden ideeën bij ons boven. Over hoe onze tijdloze, seizoen loze, leeftijdloze en gender-neutrale collecties kunnen groeien. En we delen onze verhalen graag met jou…
With love,
10DAYS