VACATURES | Sales Advisor

Sales Advisor (Full time & Part time)


10DAYS is een lifestyle merk dat is opgericht in 2007 en is ontstaan uit een rebels idee om regels te breken. Om mode vanuit een ander perspectief te bekijken. Om fashion te veranderen. Om de mogelijkheid te bieden een eigen, persoonlijke stijl te ontwikkelen, met minder. Een kledingkast vullen met alleen maar kleding die je echt leuk vindt. Volg je hart, niet de trends.

Wie zoeken we?

Ben jij een sales en styling talent en heb je een sprankelende persoonlijkheid? Straal je energie en passie uit en streef je ernaar om met jouw servicegerichtheid onze gasten te verrassen met een vooruitstrevende collectie in een fantastische omgeving?

Reageer dan op de vacature van Sales Advisor voor onze nieuwe Retail Concept Store gevestigd in “Mall of the Netherlands” te Leidschendam

Wat ga je doen?

Op een eerlijke en inspirerende manier geef je onze klanten stylingsadvies en bied je hen met optimale service de ultieme 10DAYS winkelbeleving. Als Sales Advisor deel je met toewijding en positiviteit jouw kennis op het gebied van trends, collectie, styling en onze unieke pasvormen.

Wie ben jij?

  • Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau, bij voorkeur een commerciële opleiding
  • Je bent een positieve en sprankelende persoonlijkheid die geniet van contact met klanten en het geven van stijladvies
  • Je bent een inspirerende collega die een goede sfeer weet te creëren voor zowel klanten als collega’s
  • Je kan goed luisteren en bent flexibel met betrekking tot inzetbaarheid in de weekenden
  • Je bent een team player met passie voor mode en mensen?
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal

Wat bieden wij?

10DAYS biedt je een dynamische werkomgeving met enthousiaste en gedreven collega’s, waar ruimte is voor persoonlijke groei. Je komt te werken in onze unieke Retail Concept Store in het nieuwe overdekte winkelcentrum “Mall of The Netherlands”. Wij zijn op zoek naar zowel fulltime (38 uur per week) als parttime (0-30 uur per week) Sales Advisors die ook in het weekend beschikbaar zijn. Uiteraard bieden wij marktconforme arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren kan via: hr@10days.nl