10DAYS TALKS PODCAST

Iedere eerste week van de maand gaan 10DAYS founders Myon Veenendaal en Barbara Hilbrink in gesprek met gasten die zowel vriendschappelijk als zakelijk veel voor hen betekenen. Iedere aflevering wordt een ander thema uitgediept dat belangrijk is voor zowel Barbara en Myon als voor 10DAYS. Thema’s die aan bod zullen komen zijn onder meer vriendschap, vrijheid, authenticiteit, (het omhelzen van) imperfectie, dankbaarheid, passie en uiteraard liefde.

Te gast is voedingsdeskundige, kookboekenschrijfster en TV-kok Sandra Ysbrandy. Samen met Myon en Tony spreekt zij over het belang van het eten van onbewerkte voeding, hoe je een gezond dieet kunt handhaven zonder uren in de keuken door te brengen en waarom het belangrijk is om te eten wat het seizoen je biedt.

Apple Podcast | Google podcasts

Aflevering 35: Embrace the unexpected, celebrate the simple with Merle Dittrich

Merle Dittrich is product developer / creative project manager bij 10DAYS. Ze speelde een cruciale rol bij de ontwikkeling van de 10DAYS geurlijn, die in januari van dit jaar werd gelanceerd. Samen met Myon, Tony en Monique vertelt ze hoe de ingrediënten van de parfums aansluiten op de karakters van onze founders, de samenwerking met het parfumhuis in Grasse en haar rol als productionele rechterhand van Barbara.

Apple Podcast | Google podcastsMyon en Tony spraken onlangs met Fleur en Sven Romijn, eigenaren van Van Dort Mode, sinds jaar en dag wholesale klant van 10DAYS.

In deze podcast praten zij samen over het huidige fashion retail landschap, het runnen van een familiebedrijf (Fleur en Sven zijn derde generatie eigenaren) en het vinden van de juiste balans in het aantrekken van een nieuwe doelgroep, zonder je loyale klanten te verliezen.

Apple Podcast | Google podcasts

Deze maand is 10DAYS retail manager Wing Pappot-Nguyen te gast in de podcast van 10DAYS. Zij is verantwoordelijk voor de concept stores in Amsterdam en Westfield Mall of the Netherlands.

Samen met Myon en Monique praat Wing over de toegevoegde waarde van brand stores voor merken, haar liefde voor retail, de uitdagingen van het combineren van een gezin met een carrière en waarom 10DAYS onlangs een outlet store heeft geopend in Bataviastad.

Apple Podcast | Google podcasts


De gast van deze maand is Eva van de Ven. Eva werkt als interieurstylist (onder andere in het tv-programma ‘VT Wonen Weer Verliefd Op Je Huis’) en als set dresser. Daarnaast werkt ze samen met verschillende merken om interieurproducten te ontwikkelen.

In deze aflevering praten Myon, Tony en Eva over transformatie. Over hoe blinde overgave en vertrouwen helpen om nieuwe fases in het leven (en in je huis) te verkennen, en dat de enige zekerheid in het leven constante verandering is.

Apple Podcast | Google podcastsIn deze laatste podcast van het jaar blikken Barbara en Myon terug op 2023 en praten ze over het belang van groot dromen om toekomstige doelen te bereiken. En hoe het delen van dromen zakelijke inspanningen kan versterken. Eén lang gekoesterde droom werd al werkelijkheid. Luister naar deze nieuwe aflevering om erachter te komen wat dit is...

Apple Podcast | Google podcastsMarinte Sopacua werkt als business developer bij 10DAYS. Als lid van het Nederlandse salesteam is zij verantwoordelijk voor het uitbouwen van ons merk in regio’s waar 10DAYS nog niet voldoende aanwezig is. Samen met Myon en Tony vertelt ze over een veranderend retail landschap, het belang van langdurige relaties met retailers en hoe shoppen met haar grootmoeder de basis vormde van haar interesse in mode.

Apple Podcast | Google podcastsAflevering 29: Rebuild yourself met Isa Hoes

In deze podcastaflevering worden Myon en Tony vergezeld door de Nederlandse actrice en schrijfster Isa Hoes. Samen praten ze over Isa's recente ontwikkelingen (waaronder de lancering van een nieuw boek) en een van de favoriete mantra's van 10DAYS: Rebuild yourself, every day in every way: wat is er nodig om uit je comfortzone te komen en hoe implementeer je zelfontwikkeling en zelfliefde in je dagelijks leven, zowel op spiritueel vlak als fysiek.

Apple Podcast | Google podcasts

Zowel Myon als Barbara zijn groot fan van de boeken geschreven door spiritueel romanschrijver Hans Peter Roel, de gast in deze podcastaflevering. Samen praten ze over zijn boek 'De Vijfde Dimensie', hoe Hans Peter van een carrière in het bedrijfsleven naar spiritueel ondernemer ging en de betekenis van Ki-energie.

Apple Podcast | Google podcasts

Te gast vandaag is de Nederlandse pianiste Iris Hond. Haar liefde voor de piano begon al op zeer jonge leeftijd en tegenwoordig bespeelt ze de grootste concertzalen met zowel zelf gecomponeerde muziek als werk van anderen. Daarnaast richtte ze de Iris Hond Foundation op, met als doel livemuziek te brengen aan degenen die hier geen of beperkte toegang toe hebben (daklozen of gevangenen, mensen die ziek zijn enz.).

Myon, Tony en Iris vertellen over de drang om je eigen pad te volgen, het belang van muziek in ieders leven (Iris Hond Foundation) en waarom Iris besloot om naast haar werk als concertpianist een motiverende spreker te worden.

Apple Podcast | Google podcasts

Onze gast deze aflevering is Marion Pauw, romanschrijfster en columnist voor het Nederlandse tijdschrift JAN. Marion woont momenteel in Spanje en publiceerde onlangs haar thriller ‘Tijgerlelie’. Samen met Myon vertelt Marion over haar motivatie om te schrijven, groepsdynamiek, de verschillen tussen natuurlijk leiderschap en bazig gedrag en over het leven in het buitenland.

Apple Podcast | Google podcasts

Cynthia Abma is een Nederlandse actrice, geboren in Rotterdam. Cynthia studeerde aan de Faculteit Drama van de Hogeschool van de Kunst in Utrecht en speelde rollen in diverse films en tv-series. Daarnaast speelde ze in het theater en presenteerde ze verschillende tv-programma's. Ze is ook EFT-therapeut en werkt als intimiteitscoördinator op filmsets, waar ze tijdens filmopnamen een veilige sfeer helpt te creëren tussen acteurs, regisseurs en de crew.

In deze aflevering praat Myon met Cynthia over hoe ze zich voorbereidt op een rol en personage dat ze speelt, wat het belang is van grenzen stellen (en verleggen) en hoe leuk het is om een vakantiehuis in Frankrijk te renoveren.

Apple Podcast | Google podcastsIn deze aflevering praten we met Jolien van Es over het productieproces van tijdloze, duurzame kleding. Wat is er nodig om onze items te produceren? Voor welke uitdagingen staat zij en wat vindt 10DAYS belangrijk bij het bepalen van materiaal, detaillering en verven?

Jolien begon bij 10DAYS als stagiaire en is nu manager van de productieafdeling, geeft leiding aan een team in Amsterdam en verzorgt alle communicatie met onze leveranciers, voornamelijk in Portugal. Jolien vertelt ons wat er nodig is om elk kledingstuk te maken, wat het verschil is tussen kledingverf en garenverf, en ze legt uit hoe haar ondernemersachtergrond haar helpt bij haar werk.

Apple Podcast | Google podcastsAnca Blok is kunstenares, gespecialiseerd in het tekenen van houtskool portretten op canvas. Ze staat erom bekend de essentie van de mensen (of dieren) die ze in haar werk portretteert tot leven te brengen.
Samen met Myon vertelt Anca over haar carrière als kunstenaar, hoe ze contact maakt met de mensen die voor haar modelleren om hun essentie te vinden en het belang van het volgen van je intuïtie in het leven.

Apple Podcast | Google podcasts
In deze aflevering geen gast aan tafel, maar een informeel gesprek tussen Myon Veenendaal en Barbara Hilbrink, oprichters van 10DAYS. Ze praten over Internationale Vrouwendag, ondernemen op instinct en over duurzaamheid in de kledingindustrie.
Barbara legt uit waarom ze vindt dat 10DAYS een merk van de toekomst is en wat ze het afgelopen jaar heeft geleerd toen ze een stap terug deed bij het bedrijf.

Apple Podcast | Stitcher | Google podcasts
Tony is sinds 8 jaar werkzaam bij 10DAYS, eerst als Visual Merchandiser en nu als senior accountmanager. Als een van de sleutelfiguren van 10DAYS presenteert hij met liefde en passie de collectie aan de retailers. Tony en Myon praten samen over het belang van visual merchandising, het opbouwen van langdurige relaties met retailers en Tony’s droom om ooit zijn eigen winkel te hebben.

Apple Podcast | Stitcher | Google podcasts


In deze nieuwste aflevering sluit de Nederlandse tv-presentatrice Anouk Smulders zich bij ons aan. Anouk werkte als model voor internationale merken en presenteerde tv-programma's als Holland's Next Top Model en Shownieuws.

Onlangs richtte ze de organisatie Grace & Us op met als doel vrouwen in het zonnetje te zetten en te eren. Grace & Us gelooft in de kracht van samen sterk staan en in oprechtheid en openheid het beste uit jezelf halen.

Apple Podcast | Stitcher | Google podcastsAflevering 19: E-Commerce met Bart Vennen

Bart Vennen is sinds dit jaar Head of E-Commerce bij 10DAYS. Samen met Myon vertelt Bart over verhuizen van Antwerpen naar Amsterdam en de verschillen tussen de 2 steden, het belang van e-commerce voor merken en wat belangrijker is: Vertrouwen op data of vertrouwen op onderbuikgevoel.

Apple Podcast | Stitcher | Google podcasts
Aflevering 18: Women in business met Petra Vos (Fatboy)

Petra Vos is CEO van Fatboy, een Nederlands interieur- en buitenmeubelmerk. Daarnaast is ze lid van de raad van adviseurs van 10DAYS. Het thema van deze aflevering is: Vrouwen in het bedrijfsleven.

Myon en Petra bespreken hoe je van organisaties merken maakt, hoe Petra haar rol als adviseur van 10DAYS ziet en of er een verschil is in werkethos tussen mannen en vrouwen.

Apple Podcast | Stitcher | Google podcasts
Aflevering 17: Over de betekenis en het doel van manifesteren met Susanne Danielson
Susanne is life counsellor, trainer, auteur en (mede)oprichter van Het Levenscollege en De Boom Met Vruchten. Samen met Myon Veenendaal vertelt Susanne over de betekenis en het doel van manifesteren en welke rol energie speelt in ons leven.

Apple Podcast | Stitcher | Google podcasts

Aflevering 16: Het volgen van je hart met Loes den Hollander
Loes den Hollander is een Nederlandse romanschrijver van (voornamelijk) literaire thrillers. Ze publiceerde haar eerste boek in 2006, op 56-jarige leeftijd, na een lange loopbaan in de zorg als directeur van een zorginstelling. In de jaren daarna heeft ze meer dan 30 boeken geschreven.

Loes, Myon en Barbara praten over het volgen van je hart ongeacht de leeftijd, hoe Loes begon met schrijven en de overeenkomsten tussen het schrijven van boeken en het ontwerpen van collecties.

Apple Podcast | Stitcher | Google podcasts

Aflevering 15: Reading Faces with Joyce van der Voort

Joyce van der Voort is natuurgeneeskundig therapeut en docent gezichtswetenschappen. Ze bestudeert de persoonlijkheid van een persoon op basis van gezichts- en lichaamskenmerken. Joyce, Myon en Barbara vertellen wat gezichtswetenschap inhoudt en hoe er een balans is tussen alle gelaatstrekken en kenmerken die van het gezicht worden afgelezen. Daarnaast legt Joyce uit wat de vorm van Barbara's lippen zegt over haar innerlijke wereld en wat iemands haar vertelt over hun leiderschapskwaliteiten.

Apple Podcast | Stitcher | Google podcasts
Aflevering 14: Work / Life balance met Jetske van den Elsen

Jetske van den Elsen is tv-presentatrice en al 25 jaar op de Nederlandse televisie. Je kent haar misschien van de tv-programma’s ‘De Rijdende Rechter’ en ‘Spoorloos’, waarin Jetske de wereld rondreist met mensen die op zoek zijn naar hun biologische ouders. Het thema van deze aflevering is de balans tussen leven en werk. Jetske, Myon & Barbara bespreken hun persoonlijke behoefte om te reizen en het hebben van een carrière naast het opvoeden van kinderen, de kunst van het plannen en waarom Jetske op zoek was naar een nieuwe hobby.

Apple Podcast | Stitcher | Google podcastsAflevering 13: Freedom met Marianne Luning

In deze aflevering is Marianne Luning onze gast. Ze werkt als senior stylist voor het gerenommeerde Nederlandse magazine & online platform VT wonen. Daarnaast is ze ook een van de interieurstylisten in het populaire tv-programma 'VT Wonen | Weer verliefd op je huis’. Myon, Barbara en Marianne praten over het ervaren van de vrijheid om te doen wat je wilt, over verhuizen van Amsterdam naar het platteland en het belang van rituelen zowel privé als in je werk.

Apple Podcast | Stitcher | Google podcasts
Aflevering 12: Imperfection met Tricja Cotterrill

Tricja Cotterill werkt als fashion director voor campagnes en fotoshoots, voor verschillende magazines en voor merken (zoals o.a. 10DAYS). In deze aflevering vertellen Myon en Tricja over de authenticiteit van imperfectie, de voordelen van reizen voor je werk en hoe Tricja ooit een underground modewinkel opende in Amsterdam.

Apple Podcast | Stitcher | Google podcasts
Aflevering 11: Wanderlust met Soleil Hulscher

In deze aflevering spreken Barbara en Myon met Soleil Hulscher. Soleil werd geboren in Haarlem maar reist de hele wereld over voor haar modellencarrière. Ze heeft voor enkele van 's werelds grootste merken gewerkt. Naast haar fulltime modellencarrière heeft Soleil ook haar eigen sieradenlijn genaamd ‘Inspiration by Soleil’.

Soleil was een van de eerste 10DAYS-campagnemodellen en lange tijd het gezicht van ons merk. Ze weet als geen ander de merkwaarden 'vrijheid' en 'levenslustig' vast te leggen. Het thema van deze uitzending is reislust. Soleil, Barbara en Myon reizen terug naar hun allereerste ontmoeting om na te denken over de invloed van Soleil op 10DAYS en om te bespreken wat reizen hen brengt. Soleil vertelt hoe ze naar New York verhuisde voor haar modellenwerk en waarom ze daar na 10 jaar geen spijt van had. Barbara en Myon vertellen over de tijd dat ze zich lieten tatoeëren in Australië.

Apple Podcast | Stitcher | Google podcasts
Aflevering 10: Puurheid met Caroline Tensen

In deze nieuwe aflevering van de podcast 10TALKS with 10DAYS met Barbara Hilbrink en Myon Veenendaal, is tv presentatrice Caroline Tensen te gast. Samen praten zij over dicht bij jezelf blijven, puurheid als karaktereigenschap en liefde voor honden.

Apple Podcast | Stitcher | Google podcasts

Aflevering 9: Entrepreneurship met Koen van Meersbergen

Koen is mede-eigenaar van de Amsterdamse men’s store ‘ABOUT Lifestyle for Men’. In 2015 openden Koen en zijn zakelijk partner de deuren van hun winkel met een combinatie van mode, kunst en lifestyle producten. Myon, Barbara en Koen praten in deze podcast over kennisoverdracht als verkoper, inkopen wat je zelf leuk vindt en de vrijheid om omzet niet altijd als leidend te zien bij het ondernemen.


Apple Podcast | Stitcher | Google podcasts


Aflevering 8: Synergie met Sabine Hoogenkamp

Sabine Hoogenkamp is oprichter van lifestylewinkel Mooi Ben Jij in Doetinchem en al jaren groothandelspartner van 10DAYS. In deze aflevering vertellen Barbara, Myon en Sabine over de synergie tussen merken en retailers. Wat is een goede samenwerking, wat hebben ze van elkaar geleerd en hoe kunnen merken goede retail ondersteunen.


Apple Podcast | Stitcher | Google podcast

Aflevering 7: Imperfection met Shiran Gort

Shiran Gort is oprichter van Four Leaves, een lifestyle merk dat duurzame producten maakt die je bed- en badroutine verbeteren. Met Four Leaves geeft Shiran ook terug aan zijn geboorteland, Sri Lanka. Samen met Barbara en Myon ontwikkelde Shiran de collectie voor 10DAYS’ nieuwe sublabel 10D for HUMANS. Shiran, Myon en Barbara vertellen over de schoonheid van imperfectie, hun samenwerking voor 10D for HUMANS en Shiran's Sri Lankaanse roots.


Apple Podcast | Stitcher | Google podcasts

Aflevering 6: Family & Entrepreneurship met Pien Legters

In deze aflevering is Pien Legters te gast bij Myon Veenendaal en Barbara Hilbrink. Pien is allround creator en eigenaar van het merk Suite Paradise. Pien is ook de zus van Barbara. Vandaar dat het thema van deze podcast familie & ondernemen is. Pien, Myon en Barbara praten over creativiteit, ondernemen en hoe het is om te werken met familie.


Apple Podcast | Stitcher | Google podcasts

Aflevering 5: Authenticity met Liselore Chevalier

In deze editie verwelkomen we fotograaf Liselore Chevalier als onze speciale gast. Sinds een paar jaar werken Liselore en Barbara nauw samen voor de 10DAYS campagne shoots. Het thema van deze podcast is authenticiteit. Liselore, Myon en Barbara praten over storytelling met foto's, Liselore's liefde voor de jaren 80 (inclusief “bathing suit esthetics”), en hoe Liselore de inspiratie werd voor een bijzondere 10DAYS collectie: “10DAYS x Liselore”.


Apple Podcast | Stitcher | Google podcasts
Aflevering 4: Sustainability met Dieuwertje Damen

Dieuwertje is duurzaamheidsstrateeg en oprichter / eigenaar van Rainbow Collection, een creatief impactbureau dat bedrijven helpt bij het formuleren en uitvoeren van hun duurzaamheidsdoelen en bij het overschakelen naar een langdurige duurzame bedrijfsstrategie en innovatie. In deze podcast vertellen Myon, Barbara en Dieuwertje hoe je start met het implementeren en verankeren van een duurzaamheidsstrategie in je bedrijf, het belang van aansluiting bij wat je koopt en nieuwe businessmodellen die het mogelijk maken om als bedrijf te groeien en toch goed voor jezelf te zorgen.


Apple Podcast | Stitcher | Google podcasts

Aflevering 3: Women in business met Astrid Gorp

Hoe verschillen vrouwelijke ondernemers van mannelijke ondernemers, wat vinden vrouwen belangrijk bij het runnen van een bedrijf en wat drijft vrouwen om een eigen bedrijf te starten? Hierover spreken Barbara en Myon met Astrid van Gorp. Oprichtster van FashionXchange, een bureau dat modeshows, fotoshoots en evenementen voor (mode)retailers organiseert. Met meer dan 25 jaar ervaring weet ze alles over het combineren van sales met creativiteit.


Apple Podcast | Stitcher | Google podcasts

Aflevering 2: Spiritueel leiderschap met Sigrid Boelens

In deze aflevering spreken Barbara en Myon met Sigrid Boelens van Bureau Boel, waarmee Sigrid coaching trajecten voor bedrijven en individuen begeleidt. Het thema van de uitzending is spiritueel leiderschap. Sigrid, Barbara en Myon bespreken hoe ze op het juiste levenspad terecht zijn gekomen, wie hun grootste idolen zijn en waarom juist dat veel zegt over je eigen kwaliteiten.


Apple Podcast | Stitcher | Google podcasts

Aflevering 1: Vrijheid met CEO Marie-Jose Vermin

Vrijheid is het thema van de tweede editie van 10TALKS with 10DAYS. In deze podcast praten 10DAYS LIFESTYLE founders Myon en Barbara met Marie-José Vermin, CEO bij 10DAYS over wat vrijheid voor hun betekent, zowel privé, zakelijk als in spiritualiteit.


Apple Podcast | Stitcher | Google podcasts
Aflevering 0: Introductie met 10DAYS oprichters Barbara Hilbrink & Myon Veenendaal

In deze eerste 10TALKS with 10DAYS podcast praten de founders van 10DAYS LIFESTYLE Myon Veenendaal en Barbara Hilbrink over dromen, liefde, zorgzaamheid, 14 jaar 10DAYS en waarom zij deze serie podcasts willen ontwikkelen.


Apple Podcast | Stitcher | Google podcasts


Luister naar de 10DAYS TALKS with 10DAYS podcast via SpotifyApple Podcast of Google podcasts