Ons verhaal

Vrijheid staat al sinds de oprichting in 2007 centraal bij 10DAYS. Met onze wortels in Amsterdam geloven wij in onafhankelijkheid, authenticiteit en de beste versie van jezelf zijn, in elke betekenis van het woord. Wij willen dat onze kledingstukken je het zelfvertrouwen geven om het leven te leiden dat jij wilt – een overtuiging recht uit het hart van onze oprichters Barbara Hilbrink en Myon Veenendaal.

Voor ons is tijdloze kleding belangrijker dan trends en seizoenen. Wij bieden comfortabele designs waarin je je optimaal kunt bewegen en waarbij kwaliteit en duurzaamheid centraal staan.

Creatieve vormen, zachte stoffen en onverwachte details: Onze ontwerpen zijn gemaakt met veelzijdigheid in het achterhoofd en aandacht voor wat past bij zowel onze eerdere, als toekomstige collecties.

Duurzaamheid is al vanaf het begin een belangrijk onderdeel van 10DAYS. De productie van onze collecties vindt grotendeels plaats in Europa en hoogwaardige stoffen hebben de voorkeur omdat wij geloven dat kwalitatieve kleding langer meegaat.

Sinds 2023 is 10DAYS met trots GOTS gecertificeerd.
Een GOTS-certificering garandeert het gebruik van biologisch katoen en veilige chemicaliën gedurende het gehele productieproces. Daarmee dragen wij bij aan een transparante supply chain met goede arbeidsomstandigheden, leefbare lonen en milieuvriendelijke productieprocessen.