Ons verhaal

Vrijheid staat al sinds de oprichting in 2007 centraal bij 10DAYS. Met onze wortels in Amsterdam geloven wij in onafhankelijkheid, authenticiteit en de beste versie van jezelf zijn, in elke betekenis van het woord. Wij willen dat onze kleding je het zelfvertrouwen geeft om het leven te leiden dat jij wilt – een overtuiging die recht uit het hart komt van onze oprichters Barbara Hilbrink en Myon Veenendaal.

‘We verkiezen tijdloze designs boven trends en seizoenen. Comfortabele designs waarin je je optimaal kunt bewegen en waarbij kwaliteit en duurzaamheid centraal staan’

Onze ontwerpen zijn gemaakt met veelzijdigheid in het achterhoofd en het oog op wat er past bij zowel onze eerdere en toekomstige collecties.

Creatieve vormen, zachte stoffen en onverwachte details vormen een rode draad in onze kleding, schoenen, accessoires en homeware. Het nieuwe initiatief TEN-D deelt dit DNA en biedt comfortwear voor mannen (en vrouwen), ongeacht welke leeftijd. 

We produceren voornamelijk in Europa met kwaliteitsstoffen die langer meegaan, omdat we overtuigd zijn dat een duurzame garderobe tijdloos is.

De collecties van 10DAYS zijn te vinden in onze concept stores, online en in ruim 400 verkooppunten  in Europa.

We geloven dat respect voor de planeet, mensen en dieren essentieel is. Daarom werken we elke dag hard aan een verdere, snellere verbetering van onze impact op milieu en maatschappij.