Fit guide

Fit guide

Het kan lastig zijn om online te bepalen welke pasvorm een kledingstuk heeft, en dan komt onze fit guide goed van pas. Het wordt allemaal een stuk gemakkelijker met onze onderverdeling in vier pasvormen – slim, regular, relaxed en oversized. Welke fit je ook kiest, je mag erop vertrouwen dat onze signature comfort altijd vooropstaat.

Slim fit

Onze slim fit draag je dicht op je lichaam, zoals onze signature wrapper en yoga leggings. Elk artikel bevat een beetje elastan voor draaggemak en lange levensduur – elastan houdt de vorm langer vast. We zien slim-fit tops graag onder onze oversized sweaters , om te experimenteren met verschillende combinaties voor een onverwachte look.

Bekijk alle slim fit artikelen

Regular fit

De regular fit heeft een standaard snit die je figuur volgt – denk maar aan onze linnen tops en T-shirts met lange mouwen. Hij valt losser dan onze slim fits en het silhouet is meestal ook rechter. Combineer een regular-fit top met een oversized jogger voor een hele dag draagcomfort.

Bekijk alle regular fit artikelen

Relaxed fit

Het merendeel van onze sweaters en joggers hebben een relaxed fit, die los valt. Het is een fijne middenweg tussen regular en oversized, dus ideaal als je van ruim houdt maar niet van slobberig. Een relaxed fit is goed te combineren met alle andere fits, zodat je met pasvormen kunt spelen voor een dynamische look.

Bekijk alle relaxed fit artikelen

Oversized fit

Oversized fits zoals onze statement sweaters en joggers zijn ontworpen met een heel losse fit. Het is de bedoeling dat het er groot uitziet. Ook al is een artikel oversized, toch is er een nauwlettende aandacht voor pasvorm, zodat het perfect past. Zorg voor contrast met een grote sweater of top met strakke leggings of draai het om en draag een slim top met een wijde broek.

Bekijk alle oversized fit artikelen