EERLIJKE & TRANSPARANTE SUPPLY CHAIN | Onze leveranciers

ONZE LEVERANCIERS

10DAYS suppliers

Wij geven om onze planeet net zo veel als wij geven om onze producten, daarom is het voor ons belangrijk waar en hoe onze producten gemaakt worden. Helaas wordt veel kleding in de fast fashion mode industrie gemaakt in grote fabrieken met slechte werkomstandigheden en oneerlijke lonen. Als 10DAYS willen wij hier geen onderdeel van uitmaken, wij nemen daarom onze ethische verantwoordelijkheid wanneer het gaat om de leveranciers waarmee wij samenwerken.

[[PAGE-ROW]]

GEPRODUCEERD IN EUROPA
Kleding wordt over de hele wereld geproduceerd en meestal maken de kledingstukken een lange reis over de wereld voordat ze op hun eindbestemming aankomen. Om deze reis zo kort mogelijk te houden, produceren wij zo dicht mogelijk bij huis. Resultaat is minder uitstoot per item, betere lonen en maximale transparantie door de maandelijkse, persoonlijke bezoeken en kwaliteitscontroles die uitgevoerd worden door ons productie- / ontwerpteam.

Tegenwoordig wordt 79% van onze collectie in Europa gemaakt en we werken er hard aan om dit percentage te kunnen verhogen naar 83% tegen het eind van 2020.[[COL-BREAK]]

Leveranciers

[[PAGE-ROW-END]]

GOEDE ARBEIDSOMSTANDIGHEDEN
In al onze fabrieken (zowel binnen als buiten Europa) zorgen we altijd voor goede arbeidsomstandigheden. Wat betekent dat de fabrieken schoon zijn, er een normale werkdruk is, een gezonde en veilige werkomgeving en meer.

1 / 3
2 / 3
3 / 3Ga terug naar de pagina "Eerlijke & transparante supply chain" >