DUURZAAMHEID

Let's rethink fashion.


Wij geloven in duurzame kleding, gemaakt om eindeloos lang mee te gaan.

Daarom ontwerpen wij tijdloze collecties van hoge kwaliteit. Gemaakt van duurzame, milieuvriendelijke materialen en geproduceerd onder verantwoorde arbeidsomstandigheden en met aandacht voor het welzijn van dieren.

Om de sociale impact en milieubelasting van onze producten en organisatie te verbeteren, richten we ons op 3 thema's en werken samen met deskundige partners om duurzame oplossingen voor de toekomst te ontwikkelen.

From fast to slow.
From quantity to quality.
From functional to emotional.

Wij willen het tempo van fashion vertragen. Dit doen we door de sociale impact en milieubelasting van onze producten en organisatie te verbeteren. We richten ons op 3 thema's en werken samen met deskundige partners om verandering te versnellen en duurzame oplossingen voor de toekomst te ontwikkelen.

MENSEN & ORGANISATIE

We doen wat we zeggen, en we zeggen wat we doen. Onze medewerkers en organisatie zijn belangrijk voor ons en daar handelen wij ook naar.

MENSEN

Wij hechten veel waarde aan een prettige en veilige werkomgeving voor onze medewerkers, waarbij iedereen gewaardeerd en gerespecteerd wordt en zichzelf kan zijn. We staan open voor verschillen in achtergrond en perspectief en we zetten ons in voor gendergelijkheid. Niet alleen binnen onze organisatie, maar bij het organiseren van fotoshoots, filmopnames, modeshows en andere activiteiten streven we naar een representatieve vertegenwoordiging.

ORGANISATIE

Op het hoofdkantoor, distributiecentrum en in onze concept stores gaan we bewust en verantwoord om met middelen en afval om onze footprint tot een minimum te beperken. We nemen onze verantwoordelijkheid voor het milieu en implementeren processen om bij te dragen aan een betere en duurzamere toekomst voor iedereen.