Duurzaamheid


Elk kledingstuk van 10DAYS straalt comfort, vakmanschap en duurzaamheid uit. Al onze items staan voor menselijke waardigheid, eerlijke lonen en toewijding aan hoge kwaliteiten, en deze waarden zijn verweven door elke naad, elke draad en elke steek. 10DAYS is dan ook GOTS-gecertificeerd.

Bij 10DAYS geloven we dat, door te zorgen voor de mensen die onze kleding maken en het milieu te beschermen, we ons steentje kunnen bijdragen aan een duurzamere toekomst.

We kijken verder dan de mode van vandaag. We zien het buitengewone in het gewone en richten ons op de droom van een wereld die verenigd is door bewuste en liefdevolle keuzes.

We zijn trots op de verandering die we samen met onze leveranciers teweegbrengen. Met elk kledingstuk creëren wij een betere wereld. Laten we deze inspirerende reis omarmen en de toekomst op een duurzame en gezonde manier samen tegemoet gaan.

Met 10DAYS FOR GOOD richten we ons op duurzaamheid met twee hoofdpijlers:

10DAYS For Good

Ontdek 10DAYS FOR GOOD – een initiatief dat zich richt op de stappen die we nemen om afval te beperken, materialen te besparen en rekening te houden met het milieu.