10DAYS - Duurzaamheid

ONZE AANPAK NAAR MEER DUURZAME MODE

Voor ons is duurzaamheid geen trend, het is een onderdeel van ons dna. In een wereld waar mode met de minuut verandert, durft 10DAYS de uitdaging aan te gaan om duurzame collecties aan te bieden, gebaseerd op persoonlijke stijl. Nieuwe collecties staan in verbinding met eerdere en toekomstige collecties, waardoor verrassende combinaties blijven ontstaan. Een andere manier van benaderen, een innovatie in de kledingkast. Mode, zonder houdbaarheidsdatum: Timeless. Seasonless. Ageless. Genderless.

10DAYS - Duurzaamheid 02

BUSINESS PARTNERS & PRODUCTIE

10DAYS streeft ernaar een eerlijke en betrouwbare zakenpartner te zijn. Wij bouwen aan langdurige relaties die onze liefde en inzet ten aanzien van onze duurzame aanpak, hoogwaardige stoffen en premiumproducten delen.

Wij ontwerpen onze kleding met grote liefde en oog voor detail. Dit is ook terug te vinden in de manier waarop onze kleding wordt geproduceerd. Aandacht voor arbeidsomstandigheden, productieomgeving, de impact ervan op het milieu, mensen en dieren zijn een van de voornaamste prioriteiten van ons label.

98% MADE IN EUROPE

98% van onze collecties wordt geproduceerd in Europa waarvan 95% in Portugal. Dit zorgt voor minder transport en dus minder vervuiling. Ook vergroot dit de transparantie door onze maandelijkse, persoonlijke bezoeken en kwaliteitscontroles door ons productie- en designteam.

10DAYS - 98% Made in Europe

DIERENWELZIJN


Wij zijn ervan overtuigd dat het op geen enkele manier acceptabel is om dieren te laten lijden om mode te kunnen creëren. Wij accepteren geen enkele vorm van slechte behandeling van dieren in relatie met de productie van onze producten.

10DAYS - KOI