EEN DAG IN HET CONSERVATORIUM HOTEL

10DAYS Yoga Event at Conservatorium Hotel

07 -05 - 2019  |  door: Alba Garcia Aguado

Slapen zoals je dat het liefste doet | Een dag in het Conservatorium Hotel

Bij 10DAYS vinden wij een gezonde levensstijl heel belangrijk, en we weten dat slaap daar een groot deel van uitmaakt. Maar dat is niet altijd even eenvoudig: werk, stress, oneindige to-do-lists, kinderen ... Er is veel wat tussen jou en een gezonde nachtrust kan komen te staan.

Daarom leek het ons zo leuk om deel te nemen aan het Get the Sleep you Want evenement in het Conservatorium Hotel. Want iedere kans op een ​​gezondere levensstijl is belangrijk! Waar Anouk van Happy Sleeper was om ons alle ins- and outs mee te geven om zelf een happy sleeper te worden en te blijven.

Tijdens het event deelden wij onze 10DAYS yogamatten uit aan alle aanwezigen, terwijl het personeel volledig gekleed was in onze 10DAYS Yoga Leggings collectie. Die grote ruimte vol met 10DAYS matten zag er super uit!

Tijdens het evenement gaf Eliana van het House of Deep Relax een yoga nidra-sessie - een soort yoga die helpt bij het loslaten van stress door de deelnemers te begeleiden naar een bewustzijnsstaat tussen bewustzijn en slapen. Je kunt alles over Eliana's werk ontdekken op de website van House of Deep Relax, waar ze tips geeft om de kwaliteit van je slaap te verbeteren.

10DAYS Yoga Event in het Conservatorium Hotel

10DAYS Yoga Event in het Conservatorium Hotel Amsterdam